29 Ağustos 2014 Cuma

Deriniz Suni Olmasın!

Deri alışverişi kolay bir iş değildir. Gerçek deriyi suni deriden ayırmak ve tanımayı bilmek önemlidir. Aslında suni deri ile gerçek deri arasında belirgin farklar vardır.  Biz de Deriderim Ailesi olarak bu hafta sizlerle, deri giyim alışverişlerinizde size yardımcı olacak minik sırlarımızı paylaşalım dedik...




İlk olarak gerçek derinin nefes alabildiğini ve bu nedenle sizi yazın serin, kışın sıcak tutacağını bilmelisiniz. Suni deri ise soğuğa karşı koruma sağlayamaz ve yaz sıcağında sizi terletir. Gerçek deriyi giyindiğinizde vücudunuzun sıcaklık dengesinin bozulmadığını fark edebilirsiniz.








Suni deri ile  gerçek deriyi ayırmanın  bir başka kolay yolu ise ceketinizin  kumaş esnekliğini kontrol etmektir. Gerçek deri genellikle sert bir muameleye karşı dayanıklıdır. 
Suni deri ise dayanıklı bir yapıya sahip değildir; kolaylıkla esner 
ya da deforme olur.






Artık suni deri ile gerçek deri arasındaki farkı ayırt edebildiğinize göre, gelelim fiyat-performans karşılaştırmasına… Çok daha dayanıksız, yapay ve ucuz malzemeler kullanılar üretilen suni deriler, fiyat olarak çok daha uygun gibi görünse de bu konuda Deriderim Ailesi’nin size önerisi, sevgiyle bağlandığınız, kendi vücut ölçülerinizde dikilmiş, uzun ömürlü gerçek derileri tercih ederek, kaliteden ve doğallıktan ödün vermemeniz olacak :)

Harika bir hafta geçirmenizi dileriz...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder