5 Eylül 2014 Cuma

Erkekler İçin Deri Ceket Seçimi

Yaz ayları geride kaldı... Önümüzde, serin ve rüzgarlı bir bahar var. Baharla gelen serin günlerle birlikte, gardolabınızdaki deri ceketleri de çıkarma vakti geldi! Çünkü deri, serin bahar rüzgarını geçirmeyerek ve aynı zamanda da vücudunuzun ısısının dışarıya çıkmasını engelleyerek çok daha sıcak kalmanızı sağlayacaktır. 
Yaz aylarında, yelek, elbise ve etek kullanımı konusunda kadın okurlarımıza yönelik bolca tüyo verdik. Baharın gelmesiyle ve deri ceketlerin giyilmeye başlamasıyla birlikte, bu hafta da biraz erkek deri modasıyla ilgili bilgiler verelim dedik. 







Eğer kol kaslarınız ve omuzların geniş ve yapılıysa, dar ve bele oturan ceket modellerini tercih etmeniz vücut hatlarınızın daha belirgin bir şekilde görünmesini sağlayacaktır ve size hoş bir hava katacaktır.







Fakat omuzlarınız çok geniş değil, vücut hatlarınız ince ve düz ise belinize oturmayan daha bol ceket modelleri daha yapılı ve çekici görünmenizi sağlayacaktır. 





Kısacası nasıl bir vücut yapısına sahip olursanız olun, her zaman size ve hatlarınıza göre bir deri ceket mutlaka vardır.  Önemli olan beden ölçülerinizi iyi anlamak ve kendi ölçülerinize uygun olan deri ceketi bulabilmektir. Birbirinden şık ceket modellerimizi deriderim.com’dan inceleyebilirsiniz. 

Baharın tadını çıkarmanız dileğiyle...   

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder