12 Ağustos 2014 Salı

Derilerinizi İlk Günkü Gibi Saklayın!

Deri giyisilerinizin ilk günkü canlılığını ve tazeliğini koruması için nasıl bir yol izlemeniz gerektiğini merak ettiğinizi biliyoruz. Aslına bakarsanız en önemli detay deri giyisinizi saklama koşullarınızda saklı
Bunun için Deriderim’le deri bakım rehberi, bu hafta da işinize yarayacak ipuçlari ile karşınızda. 





Deri, uzaktan da olsa ısıya maruz kaldığında genişler ve deforme olur. Buna sebep olan,  dolaptaki  ampuller, sıcak hava ve hatta deliklerden sızan ışık bile olabilir. Derinizin formunu korumak için, deri giyisilerinizi maruz kaldığı ışık katmanından uzak tutmaya özen gösterin.







Tel veya ince plastik bir askı, orta ölçekli bir kadının deri ceket ağırlığını taşımakta zorlanır. Bunun sonucu olarak da, ceketiniz şeklini kaybeder ve ortada sadece askı izleri olan bir ceket kalır. Derilerinizi asmak için güçlü ahşap veya yastıklı askılar kullanmak deformasyonu önleyecektir. 







Süet ceketleriniz için de bakım şart... Yavaşça giysinin kirini temizlemek ve ceketinizin dokusunu  bozmamak için, kısa ve yumuşak kıllara sahip küçük bir süet fırçası işinize yarayacaktır.







Deriderim ailesi olarak, aklınıza takılan soru, görüş ve önerileriniz için http://www.deriderim.com adresi ile her zaman yanınızdayız. İyi haftalar...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder