8 Ocak 2015 Perşembe

Ünlü İsimlerin Deri Modası


Geçtiğimiz hafta sizlere derinin tarihsel gelişiminden bahsetmiştik; yani artık ne kadar eski zamanlardan beri derinin çok önemli bir malzeme olduğunu biliyoruz. :)

Derinin bu kadar eski zamanlardan beri kullanılmasının ve çağlar boyu vazgeçilmez olmasının en önemli sebebi tabii ki dayanıklı ve şık olması... İşte bu yüzden, her renkten, her zevkten, her statüden insan deriyi severek kullanıyor.

Ünlü isimler de, uzun zamandır rock star olmaları gerekmesizin deri parçaları kombinlerinde kullanıyor. Sokakta, önemli televizyon şovlarında ya da gazetedeki bir röportajın fotoğraflarında; onları her yerde deri kombinlerle görmek mümkün.

İşte, hepimizin sıkı takip ettiği birkaç ismin sokak modasında derinin yeri...






Rihanna tarzıyla her zaman kendinden söz ettiren bir isim ve derinin hiç bir zaman yersiz olmayacağını iyi biliyor. Ünlü yıldız, birbiriyle kombinlediği siyah deri palto ve geniş paçalı tasarım deri pantolonuyla görenlere neden bir ‘star’ olabildiğini tekrar hatırlatıyor.












Miranda Kerr, doğal güzelliği ve çalkantılı özel hayatıyla olduğu kadar, moda zevkiyle de tanınıyor. Başarılı fotomodel, salaş gri paltosu ve smokin ayakkabılarını tamamlamak için harika bir deri tayt tercih etmiş. Üzerine giydiği çizgili bluz ve şıklığını tamamladığı şapkasıyla da bir göreni bir daha kendine baktırmayı başarıyor.










Kate Moss, rock star eşiyle yarışabilecek çok havalı kürklü ceketini, siyah skinny bir deri pantolonla kombin etmiş. Stil ikonu kimliğiyle adından sıkça söz ettiren ünlü sima, derinin hakkını veriyor.








Jessica Alba nasıl hem şık hem de rahat olunabilir sorusunun çözümünü deri ile bulmuş gibi görünüyor. Şalvar kesim deri pantolonunun üzerine giymeyi tercih ettiği gri file bluz, aslına bakarsanız herkesin rahatlıkla uygulayabileceği bir kombin.









Ve tabii ki Kim Kardashian... Her giydiğiyle adından söz ettirmeyi başaran ünlü isim, bu başarısını deri parçaları kullanma şekline de borçlu. Vücut hatlarını ahenkle ortaya çıkaran deri elbisesi  Kim Kardashian’a ulaşılmaz bir şıklık katmış gibi görünse de aynı ahengi deri elbiseler yardımıyla herkesin yakalaması mümkün.




Haydi sıra sizde... Tıklayın ve kendi deri modanızı yaratın... :)

www.deriderim.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder