9 Ekim 2014 Perşembe

Sonbahar Sokak Modasının Göz Bebeği: Deri Mont


Evet evet! Biz de biliyoruz; sonbahar şahanedir! Rüzgarın tatlı dokunuşuyla sokaklara saçılan sarı ve turuncu yapraklar, yağmurun sesi, toprağın yağmur sonrası kokusu.... Bizce de çok romantik; bizce de vazgeçilebilir gibi değil. Ancak tepede görünce delice heyecanlandığınız gökkuşağı, aynı zamanda, sabah uyandığınızda o tıkabasa dolu dolaba bakarken cevaplaması en zor sorulardan birini aklınıza mıhlıyor! 

"Bu gün hangi ceketimi giysem?"


Bir pardösü alsanız keskin rüzgar sağolsun; üşüyeceksiniz! Triko bir ceketle şıklığınızı tamamlasanız yağmurun azizliği sağolsun sırıksıklam olacaksınız!




İşte tatlı sonbaharın; en beter sorunsalı deri montlarla çözülüyor! Renk renk, model model deri montlar sonbahar sokak modasında baş tacınız olmak için varlar!








Renkli ipek şallar, yırtık jeanler, basic t-shirler ya da en süslü bluzlarınız, etekler, pantolonlar, mini ya da uzun elbiseleriniz, bir jean şort ya da bileğe kadar uzayan bir  tayt, belki bir tulum ve hatta en şık gece elbiseleriniz; hepsi ama hepsi deri ceketinizle kombinlemeye uygun parçalar!



Deriderim Ailesi olarak 2014 sonbahar kreasyonumuzla, biricik kurtarıcınız deri montları sizden önce biz baştacı ettik. Renk renk; model model onlarca seçeneğimizle kendinize en uygun Deriderim’i seçin ve sokağa çıkın! Deri montunuzu; o gün nasıl hissediyorsanız ona göre kombinleyin! Romantik hissediyorsanız, çiçekli bir şalla; vamp hissediyorsanız kırmızı stilettolarla!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder