25 Haziran 2014 Çarşamba

Markaların Pazarlama Tuzaklarına Düşmeyin!

Her zaman söylenir, giyindiğiniz kıyafet de kullandığınız aksesuar da aslında sizi siz yapan, sizi ifade eden objelerdir. Kadınların moral bozukluklarını alışveriş yaparak gideriyor olmalarının en mantıklı açıklaması da zaten bu değil mi?


Amerika’da, Pazarlama Profesörü Selin Atalay’ın da kadrosunda olduğu  bir araştırmada, kadınların %62’sinin modunu yükseltmek ve daha iyi hissetmek için alışveriş yaptığı ortaya çıkmış. Çünkü aslında kendimize yeni bir kıyafet aldığımızda, kendimizi yansıtacak bir şey bulmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 
Fakat bu noktada asıl önemli olan, pazarlamanın da etkisiyle anlık karar vermemizi sağlayan markaların tuzağına düşmemek. Çünkü böylece, bu mutluluk kısa süreli bir yükselişin ardından hızlı ve büyük bir tatminsizliğe dönüşebiliyor. 
Aldığınız ürünün sizi mutlu etmeye uzun süre devam edebilmesi, biz Deriderim ailesi için iki yolla mümkün. Bunlardan biri, sizi standart kalıplara sokmak yerine, standart kalıpları size göre şekillendirmek; diğeri ise satış sonrasında da markanızın her zaman yanınızda olması.
Deriderim, her beden kalıbındaki kadının bambaşka kıvrımları olduğunu bilen ve vücudunuza saygı duyan bir marka olarak, satış sürecinde beden ölçülerinize göre ürünlerini size özel olarak şekillendirme hizmetini ve satış sonrasında her dilde hizmet vermek üzere eğitilen Deriderim müşteri hizmetleri ekibiyle %100 müşteri memnuniyeti projesini işte bu yüzden büyük bir memnuniyetle sizlere sunuyor. Siz aldığınız Deriderim ürünüyle, tamamen bütünleşebilin ve yıllar boyunca mutlu olabilin diye...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder