23 Temmuz 2014 Çarşamba

Deri Yelek Modası

Kim demiş yazın deri giyilmez diye? Son dönemde tüm ön yargıları ortadan kaldıran deri, yazın bunaltıcı sıcaklarında inceltilmiş yelek modelleriyle dolaplarımızdaki yerini korumaya devam ediyor. Bu hafta, size deri yeleklerinizle kombin yapabileceğiniz ufak önerilerimiz olacak.





Rahatımdan vazgeçmem diyenler için harika bir öneri ile karşınızdayız. Düz bir beyaz t-shirt, skinny pantolon ve uzun deri yeleğiniz ile rahatlığın keyfini çıkarırken, farklı renk seçenekleriyle şık tarzınızı ortaya koyabilirsiniz.                    











Öte yandan, alışılmışın dışına çıkarak, Deriderim Ailesinin sizler için tasarladığı bu şık yeleği tek parça olarak kullanabilir; içinize ekstradan bir şey giymek zorunda olmadan deri ferahlığının ve zarifliğinin keyfini çıkarabilirsiniz.





Deri yelek modasının, tamamen yaratıcılığınızla sınırlı olduğunu da hatırlatmak isteriz.
Yaratacağınız her türlü kombinle son derece şık ve rahat olabileceğiniz daha birçok yelek modelini incelemek için Deriderim’in web sitesine hızlıca göz atabilirsiniz; http://www.deriderim.com/yelek 
Deriderim ailesi olarak ferahlatıcı yaz rüzgarlarıyla dolu bir hafta dileriz :)

17 Temmuz 2014 Perşembe

Deri Kitap Ayracı

Yaz geldi, kumsallar dolup taşmaya başladı...
Siz de plajda kitap okumanın keyfini çıkaranlardansanız, bu hafta size basit ve kullanışlı bir önerimiz var. 

Bu pratik önerimizi evinizde rahatlıkla yaparken hem eskiyen derilerinizi değerlendirebilecek 
hem de eminiz ki çok eğleneceksiniz :) 

İşte her evde rahatlıkla bulunan malzeme listemiz :
Deri
Kalem
Makas
Kitap
İğne ve iplik



Kullanacağınız  kitabın köşesini, uç kısmı size bakacak şekilde derinizin üstüne yerleştirip, kalemle  çizerek dik açı oluşturacak şekilde iki tane şablon çıkartın. Bu kenarlar, kalp ayracınızın alt kısmını oluşturacak :)







Sonrasında şablonun kesilmemiş kısmını kalbin üst yuvarlaklarını oluşturacak şekilde kesin. Bu aşamada, kalbin düzgün olması için dikkat edebileceğiniz bir nokta da üst kısımdaki yuvarlakların ortasının, kalbin alt kısmını oluşturan dik köşeyle 
aynı hizada olmasını sağlamak...








Ve işte iki adet kalbimiz hazır! Şimdi, kestiğiniz iki kalbi, parlak deri kısımları dışarıda kalacak şekilde üst üste koyabilirsiniz!




                                                                             

Birleştirdiğiniz kalplerin, ilk şablonunuzu oluşturmak için kestiğiniz kenarlarını, yuvarlak üst kısmı açık kalacak şekilde dikin. 






İşte pratik kitap ayracınız hazır! Artık sıcak kumlardan serin sulara atlarken, 
hangi sayfada kaldığınızla ilgili endişelenmenize hiç gerek yok. :)



Deriderim Ailesi olarak, harika bir yaz geçiriyor olmanızı dileriz. 
Deniz keyfiniz de yaratıcılığınız da bol olsun...

7 Temmuz 2014 Pazartesi

Deri Bakım Rehberi

Neredeyse her hafta söylüyoruz; deri, dünyadaki en doğal malzemelerden biri olarak, işlenirken de işlendikten sonra da yaşamaya devam ediyor. Aynı bizler gibi, her derinin de kendine has çizgileri, izleri ve kusurları olabiliyor. 

Oldukça dayanıklı bir malzeme olmasına rağmen, cildiniz gibi deri eşyalarınızın da daha güzel görünmeleri ve uzun ömürlü olmaları için dikkatli kullanılmaya ve bakıma ihtiyaçları var. 

Aşağıdaki pratik bilgilerle, deri eşyalarınızın çok daha dayanıklı olduğunu ve çok daha temiz kaldığını siz de fark edeceksiniz. İşte deri eşyalarınızı korumak için Deriderim Ailesi’nden sizlere birkaç ipucu:



Deriyle ilgili her türlü sorunuz ve yardım ihtiyacınız için, bize www.deriderim.com’dan online olarak ulaşabileceğinizi unutmayın. 

Haftaya görüşmek üzere :)

4 Temmuz 2014 Cuma

Ünlüler ve Deri Stilleri

Deriderim ailesi için deri, her kadının gardırobuna şıklık katan, asil bir malzemedir... Özellikle yuvarlak hatlara sahipseniz, hatlarınızı ortaya çıkaran ve çok daha çekici görünmenizi sağlayan deri kıyafetleri ya da vücudunuzu sıkıca saran ve kusurlarınızı kapatan deri tasarımları tercih etmenizde yarar var.

İşte Deridedim’den bu hafta sizlere tamamen doğal ve şık deri kıyafetleriyle örnek alabileceğiniz dünyaca ünlü iki isim ve deri stilleri...





Kim Kardashian, yuvarlak hatlarıyla ünlü bir yıldız... Ve hatlarını nasıl belirginleştireceğini iyi biliyor. 
Bu yüzden, tercihini hatlarını saran ve ortaya çıkaran deri elbiselerden yana kullanmayı tercih ediyor. Şık ve çekici çizgisini hiç mi hiç bozmuyor...







Beyonce ise dikkatleri ince bacaklarına çekecek ve vücudunu sıkıca sararak, toparlayıcı özelliği ile kusurlarını belli etmeyecek şık bir deri pantolonla  karşımıza çıkıyor. Böylece 
sade şıklığına, zarif ve rahat 
bir hava katıyor...





Siz de vücut tipinize göre, fiziğinizi ve tarzınızı şekillendirecek Deriderim ürünlerini inceleyebilir; standart kalıplara sokulmadan, kendi ölçülerinize göre tasarlanan ürünlerimizle bu yaz da güzelliğinize güzellik katabilirsiniz...
http://www.deriderim.com/